Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 17:38 Yorum: 0

Sivas’ta engelliler için E-KPSS kursu açıldı

Sivas Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve Cumhuriyet Üniversitesi tarafından E-KPSS kursu başlatıldı.

Sivas’ta engelliler için E-KPSS kursu açıldı

Sivas Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve Cumhuriyet Üniversitesi tarafından E-KPSS kursu başlatıldı.

Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 13.00'ten 17.00'ye kadar Mevlana Mahallesi'nde bulunan Engelliler Kültür Sitesi'nde verilecek olan kurslar, Cumartesi ve Pazar günleri ise Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde saat 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek. Kursiyerlere dersleri Prof. Dr. Recep Toparlı İle Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı engelli eğitmenler verecek. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde verilen ilk derse; Belediye Başkanı Sami Aydın, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tuncay Baral, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, eğitmenler ve kursa katılacak engelliler ile aileleri katıldı.

Kursun engelliler için faydalı olacağını dile getiren Prof. Dr. Recep Toparlı, "Sizlere bu kadar imkan tanınmışken derslerinizi aksatmamanızı istiyorum." temennisinde bulundu.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tuncay Baral ise, "İlimiz özelinde eğitim-öğretim hizmetlerini her yaştan, her eğitim seviyesinden insanlarımıza erişilebilir yapma konusunda gayret gösteren Belediye Başkanımız Sami Aydın'a teşekkür ediyorum. Bizim temennimiz sosyal ve ekonomik hayatta sizlerle birlikte olmak." şeklinde konuştu.

Kendini geliştirmeyen bireylerin iş bulmakta zorlandığını dile getiren Belediye Başkanı Sami Aydın da,"Bugün sizlere bu vasıfları ve deneyimleri kazandıracak bir projenin başlangıç aşamasındayız. Burada belediyemiz, kurumlarımız ve hocalarımız sizlere destek veriyorken bu imkanları fırsata çevirmek sizin elinizde. Ben inanıyorum ki sizler bunu fırsata çevireceksiniz. Sizlerin başarısı için ne gerekiyor ise biz her zaman elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Sizin başarılı olmanız bizleri de mutlu eder. İnanıyorum ki 25 bin açık kadroya atanarak hem kendinizi, hem ailenizi, hem de buna vesile olduğumuz için bizleri mutlu edeceksiniz." dedi.

Sivas’ta engelliler için E-KPSS kursu açıldı

Sivas’ta engelliler için E-KPSS kursu açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber