Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

Sivas'ta kısa kısa

Şarkışla ilçesine yeni mezarlık yapılacak

Sivas'ta kısa kısa

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde mevcut Garipler Mezarlığı'nda defin için yer kalmadığından yeni bir mezarlığın yapılması için çalışma başlatıldı.

Yeni yapılacak mezarlık alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Garipler Mezarlığı'nda defin kapasitesinin dolduğunu, bu nedenle yeni bir mezarlık yapımı için karar aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını belirtti.

"Gündüzün Yazı" olarak bilinen 22 dönümlük arazide yeni mezar yapım çalışmalarına başladıklarını dile getiren Oğuz, "Belediye olarak gerekli altyapı çalışmalarına başladık. Kısa sürede mezarlığı hazır hale getireceğiz" dedi.

- Suşehri

Suşehri ilçesine yapılacak Gençlik Merkezi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Kaymakam Kadir Perçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik Merkezi'nin yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini ve yakın zamanda yüklenici firma tarafından inşaata başlanacağını söyledi.

Gelişen ve büyüyen Türkiye’de Suşehri’ne de güzel hizmetlerin yapıldığını ifade eden Perçi, "Amacımız gençlerimizin sosyal aktivitelerine destek olmak, boş zamanlarının iyi değerlendirilmesini sağlamaktır. Merkezin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

ETİKETLER: Şarkışla
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber