Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2014 - 16:38 Yorum: 0

Sivas'ta "Şehir Kimliği Çalıştayı" düzenlenecek

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa "Şehir Kimliği Çalıştayı" düzenleyecek. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas’ın tarihi, coğrafi,...

Sivas'ta 'Şehir Kimliği Çalıştayı' düzenlenecek

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa "Şehir Kimliği Çalıştayı" düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas’ın tarihi, coğrafi, kültürel ve ekonomik değerlerinin ele alınacağı çalıştayda şehrin riskleri ve avantajları da masaya yatırılacak.

Yarın saat 10.00’da başlayacak çalıştayın tanıtım toplantısına, sivil toplum kuruluşları, odalar, sendikalar, kurum müdürleri, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları davet edildi. Yaklaşık 600 kişinin katılması beklenen tanıtım toplantısına Çevre ve Şehircilik Bakanlığını, Bakan Danışmanı İbrahim Acar temsil edecek.

Çalıştayın değerlendirme toplantısı, 14 Kasım’da Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber