Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Temmuz 2017 - 11:48 Yorum: 0

Sivas’ta sürücülere 33 bin lira para cezası

Türkiye Güvenli Trafik Uygulaması kapsamında Sivas'ta yapılan denetimlerde bin 229 araç kontrol edilirken, sürücülere 33 bin 79 lira idari para cezası...

Sivas’ta sürücülere 33 bin lira para cezası

Türkiye Güvenli Trafik Uygulaması kapsamında Sivas'ta yapılan denetimlerde bin 229 araç kontrol edilirken, sürücülere 33 bin 79 lira idari para cezası kesildi.

Jandarma trafik personeli ile trafik polislerinin katılımıyla Sivas genelinde 16 ekibin katılımıyla "Türkiye Güvenlik Trafik Uygulaması 3" yapıldı. Uygulama da bin 229 araç kontrol edildi. Kontrol edilen araçlarda kurallara uymadıkları gerekçesiyle 33 bin 79 lira idari para cezası uygunladı. Denetimlerde 16 araç trafikten men edildi. Alkollü araç kullandığı tespit edilen bir sürücünün de sürücü belgesi 2 yıl süre ile geçici olarak iptal edildi. Uygulama da aranan 1 şahıs da yakalanarak adli birimlere teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber