Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Sivas'ta zihinsel engelli kişiden 61 gündür haber alınamıyor

Anne Yıldız: "2 aydır ekmeğim suyum zehir, uyuyamıyorum"

Sivas'ta zihinsel engelli kişiden 61 gündür haber alınamıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta, zihinsel engelli oğlundan 61 gündür haber alamayan anne Şerife Yıldız, yetkililerden yardım bekliyor.

Hafik ilçesine bağlı Koşutdere köyünde yaşayan Şerife Yıldız (77), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 Ocak Pazartesi günü hasta ziyareti için Sivas merkeze giden zihinsel engelli oğlu Ömer Yıldız'dan (44) bir daha haber alamadıklarını belirtti.

Oğlunun bulunması için yetkililerden ve vatandaşlardan yardım isteyen anne Yıldız, "2 aydır ekmeğim suyum zehir, uyuyamıyorum" dedi.

Yaklaşık 2 aydır oğlundan haber alamadıklarını gözyaşları içinde anlatan Yıldız, kalp hastası olduğunu, çok sayıda ilaç kullandığını, oğlunu bulamamanın üzüntüsüyle uykusuz günler geçirdiğini dile getirdi.

Sivas İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 44 yaşındaki Yıldız'ı bulmak için 5 Şubat'ta jandarma helikopteriyle arama çalışması başlatmış ancak sonuç alınamamıştı. 

Koşutdere köyündeki evinden 5 Ocak'ta ayrılan zihinsel engelli Ömer Yıldız'dan bir daha haber alınamamış, ailenin ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri, Yıldız'ı arama çalışması başlatmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber