Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Mart 2015 - 11:23 Yorum: 0

Sivas'tan kısa kısa

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesince 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla program düzenledi.Ulaş Cumhuriyet Ortaokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması...

Sivas'tan kısa kısa

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesince 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Ulaş Cumhuriyet Ortaokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, burada yaptığı konuşmada, Çanakkale Zaferi'nin dünyada emsali olmayan bir zafer olduğunu belirtti.

Programda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Çanakkale ve kahramanlık türkülerinin seslendirildiği, "Çanakkale" konulu oyunun sahnelendiği program, hoşaf, haşlanmış buğday ve çeyrek ekmekten oluşan bir öğünün ikramıyla sona erdi.

Programa, Kaymakam Yusuf Cankatar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ergün Işıldar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

 

- Suşehri

Suşehri ilçesinde, Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda "Türkülerle Çanakkale" adlı program düzenlendi.

Çanakkale Savaşının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin yapıldığı programda, Çanakkale'yi konu alan türküler söylendi.

Program sonunda, Kaymakam Vekili Koyulihsar Kaymakamı Mustafa Güngör, Belediye Başkan Vekili Nazif Karkın ve İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Kıdemli Başçavuş Gençağa Gençer tarafından, şiir, kompozisyon ve resim dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

ETİKETLER: Çanakkale zaferi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber