Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 26 Ekim 2018 - 18:48 Yorum: 0

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Karakaş görevinden istifa etti

Şanlıurfa'nın Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, görevinden ve meclis üyeliğinden istifa ettiğini...

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Karakaş görevinden istifa etti

Şanlıurfa'nın Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, görevinden ve meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Hasan Karakaş sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile hem görevinden hem de meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Karakaş, açıklamasında, "Bugüne kadar onurumla yürütmüş olduğum Siverek Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Hasan Karakaş 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den meclis üyeliğine seçilmiş, daha sonra belediye başkan yardımcılığına getirilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber