Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 13:18 Yorum: 0

Siverek T Tipi Kapalı Cezaevine mescit

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce Siverek T Tipi Kapalı Cezaevine, personelin kullanabileceği mescit yapılıyor.

Siverek T Tipi Kapalı Cezaevine mescit

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce Siverek T Tipi Kapalı Cezaevine, personelin kullanabileceği mescit yapılıyor.

Cezaevi Müdürlüğünün talebi üzerine Siverek Belediyesi tarafından Siverek E Tipi Kapalı Cezaevinde çalışan personel ve vatani görevini yapan askerler için başlattığı mescit çalışmaları devam ediyor.

Cezaevi dinlenme bahçesinde inşaatına başlanan mescidin 350 metrekarelik alanı kaplayacağı, 300 metrekaresinin namaz kılma alanı, geri kalan 50 metrekarelik alanı da WC ve abdest alma bölümünden oluştuğu belirtildi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, sıvasına başlanan mescidin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını bildirdi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, cezaevinin Siverek merkeze uzak olması ve çalışan personel ile görev yapan askerlerin namaz vakitlerinde namazlarını kılamadıkları için Cezaevi Müdürlüğü'nün talebi üzerine mescit yapımına başladıklarını belirtti. Öncül, mescidin kaba inşaatının tamamlandığını, geri kalan çalışmaların da yaklaşık 2 aylık bir süreç içinde tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber