Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 20 Haziran 2019 - 12:33 Yorum: 0

Siverek’te Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'ın girişimleriyle Bilim ve Sanat Merkezi...

Siverek’te Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'ın girişimleriyle Bilim ve Sanat Merkezi kazandırıldı.

Özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmaları ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacı ile, bu öğrencilerin yetenek ve özelliklerini tanıyarak potansiyellerini en üst düzeyde kullanmaları yolu ile bilgi ve teknolojiyle çözüm üreten, insanlığın gelişimine katkı sağlayan Bilim ve Sanat Merkezi 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçecek. Siverek Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, "Bilim ve Sanat Merkezi'nin ilçemize kazandırılmasında desteklerini bizden esirgemeyen Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a, projenin kabulünü gerçekleştirdiği için Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'a çok teşekkür ediyorum. Siverek Bilim ve Sanat Merkezi ilçemize eğitim alanında büyük bir katkı sağlayacaktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber