Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 18:23 Yorum: 0

Siverek'te kamu yatırımları

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde, yapımı tamamlanan okul, yurt binası ve sosyal tesislerin açılışı yapıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım...

Siverek'te kamu yatırımları

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde, yapımı tamamlanan okul, yurt binası ve sosyal tesislerin açılışı yapıldı. 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu heyet Siverek'te yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının açılışına katıldı. 

İlk olarak, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan 175 kilometrelik Erkonağı ve Dönemeç Mahallesi gurup yolunun çalışmalarını başlattı. 

Burada konuşan Gülpınar, yol yapımı için gösterilen sabırdan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "Şuan açılışını yaptığımız yolun yapılması için çok beklediniz sabır gösterdiniz, bu sabrın sonunda da Siverek’te ilk kez 6 metre genişliğinde yolun yapım çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Beton yola kavuştunuz, bize inandınız güvendiniz yol sorununuz tamamen çözüldü sabır ve azimle Allah'ın izniyle tüm sorunlarımızı çözeceğiz" dedi. 

Daha sonra heyet, Selim Pınar Mahallesinde yapımı tamamlanan 32 derslik Zübeyde Hanım Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile 200 öğrenci kapasiteli yurdun açılışı yapıldı.

Vali Küçük, kentteki eğitim binalarının istenilen seviyelere getirilmesi amacıyla yatırımların devam ettiğini söyledi. 

Konuşmasında eğitimin önemine değinen Küçük, öğrencilerin eğitim ve barınma ihtiyaçlarını çözmek için çalıştıklarını belirtti.    

Heyet son olarak Yenişehir Mahallesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yaptırılan sentetik çim sahanın açılışı yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber