Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Temmuz 2014 - 15:08 Yorum: 0

Siverek'te Ramazan Bayramı

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri, vatandaşlarla buluştu.Ağaçhan parkında düzenlenen törene, Kaymakam Hamza Erkal, Belediye Başkanı Resul...

Siverek'te Ramazan Bayramı

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri, vatandaşlarla buluştu.

Ağaçhan parkında düzenlenen törene, Kaymakam Hamza Erkal, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, 107. Topçu Alay Komutan Kurmay Albay Abdullah Özkantar, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, muhtarlar, kamu personeli ve sivil toplam örgütü üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Erkal burada yaptığı konuşmada, ramazan ayında komşu anne, baba ve akrabalara sahip çıkıldığını belirterek, bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bayarmda kırgınlıkların ve küskünlüklerin bitirilmesi gerektiğini ifade eden Erkal, "Sevinçliyiz, ancak Gazze ve diğer müslüman ülkelerde yaşanan çatışmalar bizi çok üzüyor. Temennimiz bu çatışmaların ve sıkıntıların bitmesidir. Bütün dualarımız oradaki kardeşlerimiz için olacak inşallah. Ramazan Bayramı'nın tüm tüm insanlığa, milletimize hayırlar getirmesini, kardeşlik, huzura vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Erkal ve beraberindekiler, bayramlaşma kapsamında emniyet müdürlüğü ile belediyeyi ziyaret etti.

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber