Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Aralık 2017 - 18:18 Yorum: 0

Siverek’te üç ayrı trafik kazası: 7 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Siverek’te üç ayrı trafik kazası: 7 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, eski Diyarbakır yolunda Siverek'e seyir halinde bulunan Ahmet Aktimur yönetimindeki 63 EM 674 plakalı büyükbaş hayvan yüklü pikap, 5'inci kilometrede kontrol çıktı. Yol kenarına devrilen araçtaki sürücü Ahmet Aktimur ile yanında bulunan 5 yaşındaki Şiyar Aktimur yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada pikap kasasında bulunan bir inek de telef oldu. Yaralanan diğer hayvanlar ise olay yerine gelen başka bir araçla şehir merkezine taşındı. Kazayı haber alan yakınları, hayvanları Söylemez kırsal mahallesinden yükleyen sürücünün hayvan pazarına götürdüğünü belirtti.

Diğer kaza ise Diyarbakır-Siverek karayolunda meydana geldi. Plakasız motosiklet ile Diyarbakır'a seyir halinde olan Ömer D., karayolunun 10. kilometresinde hakimiyetini kaybettiği motosiklet ile yol kenarında bulunan kayalıklara çarptı. Yaralı sürücü, kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Siverek - Kahta karayolunda da plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu Mithat, Cuma, Aydın ve Fikret Ö. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalelerinin ardından Siverek Devlet Hastanesine sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazalarla ilgili başlatılan soruşturmaların sürdüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber