Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Kasım 2016 - 09:28 Yorum: 0

Sivil din eğitimi tartışılacak

Sivil Din eğitiminde sivil toplum kuruluşları ve devletin rollerinin tartışılacağı etkinlik, 26 Kasım 2016 Cumartesi günü Yaygın Eğitim ve Kültür...

Sivil din eğitimi tartışılacak

Sivil Din eğitiminde sivil toplum kuruluşları ve devletin rollerinin tartışılacağı etkinlik, 26 Kasım 2016 Cumartesi günü Yaygın Eğitim ve Kültür Derneği (YEKDER) tarafından düzenlenecek.

Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek panelin ardından dernek merkezinde üç oturumlu bir çalıştay gerçekleştirilecek.

YEKDER'in düzenlediği etkinlik "Geçmişten Günümüze Türkiye'de Sivil Kuruluşlar ve Din Eğitimi" başlıklı panel ile başlayacak. Başbakanlık Başdanışmanı Necdet Subaşı, YEKDER Yönetim Kurulu Üyesi Kurtuluş Öztürk ve araştırmacı yazar Erol Erdoğan'ın konuşmacı olarak yer alacağı panel saat 10.00-12.30 arasında Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Dernek merkezinde saat 14:30-18:30 saatleri arasında düzenlenecek çalıştay üç oturumda gerçekleştirilecek. Sivil din eğitiminde dünya örnekleri, alternatif din eğitimi programlarının durumu ve geleceği, din eğitimi faaliyetlerinde cemaat ve sivil toplum kuruluşları ile devletin rolleri, işbirliği ve sınırları gibi meselelerin tartışılacağı oturumlara davetliler katılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber