Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Hibe - Proje - Burs 03 Mayıs 2015 - 11:57 Yorum: 0

Sivil Toplum Diyaloğu IV

Sivil Toplum Diyaloğu Programının yeni dönemi 2015 yılında yayımlanan teklif çağrıları ile hız kesmeden devam ediyor.

Sivil Toplum Diyaloğu IV

Sivil Toplum Diyaloğu Programının yeni dönemi 2015 yılında yayımlanan teklif çağrıları ile hız kesmeden devam ediyor. Programın dördüncü ayağını oluşturacak bu dönemde, yaklaşık 11 milyon Avro bütçeyle, AB’nin dokuz politika alanında geliştirilecek projelerin desteklenmesi hedefleniyor. Bu dokuz alan arasındaysa çevre; enerji; tüketicinin ve sağlığın korunması; adalet, özgürlük ve güvenlik; iş kurma hakkı ve hizmet sunumu serbestisi, bölgesel politika ve yapısal araçların koordinasyonu; işletme ve sanayi politikası; tarım ve balıkçılık ile eğitim yer alıyor.

Dokuz hibe programı kapsamında proje başına en fazla 150.000 Avro destek sağlanıyor. Sunulan projelerin uygulama süreci en az 10 en fazla 15 ay olabilecek ve proje başvuruları ise İngilizce olarak Merkezi Finans ve İhale Birimi’ne yapılacak.

Önemli:

Sivil Toplum Diyaloğu hibe programlarında başvuru sahiplerinin eş-başvuranlarla birlikte başvurması zorunlu. Türkiye’den başvuru sahiplerinin AB Üye Ülkelerinden en az bir eş-başvuranı ve AB Üye Ülkelerinden başvuru sahiplerinin Türkiye’den en az bir eş-başvuranı bulunmalı.

ÇEVRE
ENERJİ
TÜKETİCİNİN VE SAĞLIĞIN KORUNMASI
ADALET, ÖZGÜRLÜK VE GÜVENLİK
İŞ KURMA HAKKI VE HİZMET SUNUMU SERBESTİSİ
BÖLGESEL POLİTİKA VE YAPISAL ARAÇLARIN KOORDİNASYONU
İŞLETME VE SANAYİ POLİTİKASI
TARIM VE BALIKÇILIK
EĞİTİM

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber