Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Sivrihisar Spor'a malzeme yardımı

ESKİŞEHİR (AA) - Sivrihisarlı bir iş adamı tarafından Sivrihisar Spor Kulübü'ne forma, şort, top ve krampon'dan oluşan malzeme yardımı yapıldı.Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'nün nezaretinde...

Sivrihisar Spor'a malzeme yardımı

ESKİŞEHİR (AA) - Sivrihisarlı bir iş adamı tarafından Sivrihisar Spor Kulübü'ne forma, şort, top ve krampon'dan oluşan malzeme yardımı yapıldı.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'nün nezaretinde kulüp yöneticileri, malzemeleri teslim aldı.

Başkan Yüzügüllü, malzeme yardımı için iş adamı Yavuz Zorsu'ya teşekkür ederek, "Sivrihisar Spor yapılan takviyelerle daha da güçlendi. İlk hedefimiz 1. amatör kümeye çıkmak, devamında Süper Amatör Küme ve ilerisi için emin adımlarla ilerliyoruz. Bizim sevdamız Sivrihisar, her şey Sivrihisar için" dedi.

Zorsu da Cebrail Şimşek başkanlığında oluşan yeni yönetimle Sivrihisar Spor'un başarılı sonuçlar almasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek,  daha üst liglerde görmek temennisiyle, herkesi Sivrihisar Spor'a yardım etmeye çağırdı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber