Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:27 Tarihçi-yazar Turan: “Atalarımıza layık torunlar, nesiller olalım”14:27 Eğitim camiası iftarda buluştu14:24 Pamukkale Belediyespor Süper Lig yolunda14:24 Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Türkiye, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde spor...14:21 Mikro çoğaltımla yılda 50 bin adet sertifikalı fındık fidanı üretilebilecek14:21 Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketine ziyaret14:20 Balıkesir’de denizde erkek cesedi bulundu14:19 Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9’uncu yıl dönümünde adliyede anıld...14:19 Tavas Belediyesi binlerce vatandaşı gönül sofrasında buluşturdu14:19 Başkan Palancıoğlu Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı ile iftarda bir araya...14:19 Milli Eğitim Bakanı Tekin Iğdır’da14:18 Bahar geldi, ardıç ağaçlarının üzerindeki yuvalar leyleklerle şenlendi14:18 Şerafettin Elçi Havalimanı Şubat ayında 29 bin 933 kişiye hizmet verdi14:17 Sarıcaoğlu: “Sahte anketler ile ‘başkanlık hayali’ kuranlar, seçim günü uya...14:17 Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi14:17 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki: “Bittiğinde Zonguld...14:17 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki iş birliği protokolü14:16 Başkan Togar: “Sevdalısı olduğumuz Tekkeköy için her zaman çalışacağız”14:16 İzmir merkezli kaçakçılık operasyonu: 15 bin litre etil alkol ele geçirildi14:15 Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı
Sami Er
Magazin 11 Kasım 2020 - 14:08 Yorum: 0

Siyasal’ı bitirdi gazozcu oldu

Siyasal Bilimler Fakültesinden mezun olan Buğrahan Dağkuş, 3 yıl önce içip tadını çok beğendiği bir gazozdan etkilenerek gazozcu olmaya karar verdi.

Siyasal’ı bitirdi gazozcu oldu

Siyasal Bilimler Fakültesinden mezun olan Buğrahan Dağkuş, 3 yıl önce içip tadını çok beğendiği bir gazozdan etkilenerek gazozcu olmaya karar verdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2017 yılında mezun olan Buğrahan Dağkuş'un, İzmir'de içtiği gazoz hayatını değiştirdi. 3 yıl önce içtiği gazozdan etkilenen Dağhan, Tokat'ta bir gazozcu açtı. Dükkanında 70'e yakın farklı tat ve markalarda gazozdan koleksiyon oluşturdu."80 ve 90'lı yıllardaki gazoz kültürünü yaşatmak isteyen Dağhan, leblebi ile birlikte iş yerinde gazoz ikramı yapmaya başladı. Gazoz kültürünü yaşatmak istediğini belirten Dağkuş, "İzmir'de 3 yıl önce güzel bir mekanda gazoz içmemle başladı her şey. Çok eski bir gazozdu, tadı hoşuma gitti. Buradan merak saldım bu işe. İlk başata koleksiyoner olarak başladım. Koleksiyon yaparken de bu kültürü şehrimize taşımak istedim. Leblebinin yanında gazoz içilmesi çok klasiktir. Bu ikiliyi halkımıza sunmuş olduk" diye konuştu.

Gazoz koleksiyonunda 1920'li yıllarda üretilmeye başlayan yerli gazoz çeşitlerinin olduğunu belirten Dağkuş, koleksiyonun artırmayı hedeflediğini söyledi. Gazoz içmeye gelen vatandaşlar ise çocukluk yıllarına dönerek farklı bir kültür yaşamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Siyasal’ı bitirdi gazozcu oldu

Siyasal’ı bitirdi gazozcu oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber