Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Eylül 2014 - 18:23 Yorum: 0

Siyasi partiye kumar operasyonu

Mersin'de bir siyasi parti binasında kumar oynattığı öne sürülen, aralarında il başkanın da bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı

Siyasi partiye kumar operasyonu

MERSİN (AA) - Mersin'de bir siyasi parti binasında kumar oynattığı öne sürülen, aralarında il başkanın da bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Mersin-Gözne kara yolunda bir siyasi partide kumar oynatıldığı bilgisini alan polis, binaya baskın yaptı. Operasyonda, binada tombala çekilişi ile kumar oynattığı öne sürülen partinin il başkanı E.G'nin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Kumar oynarken yakalanan 10 kişiye de Kabahatler Kanunu gereğince para cezası verildi.

Baskında çok sayıda tombala ve çekiliş pulu, mikrofon ile projeksiyon cihazı ele geçirildi.

Ekipler, ayrıca kumar oynanan salonunu tuvalet kısmında olası baskınlarda tombala malzemelerini kanalizasyona atmak için delik yapıldığını tespit etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber