Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 22:12 Yorum: 0

Siz ve ekibinizin başarısı kamuoyunda takdirle karşılanıyor

Türk Telekom Malatya İl Müdürü Ebubekir Ünver, Malatya Güncel Medya Grubu bünyesinde faaliyetlerini yürüten Atayurt Haber Televizyonu Genel Müdürü Funda Şahin'ne ziyarette bulundu.

Siz ve ekibinizin başarısı kamuoyunda takdirle karşılanıyor

MALATYA GÜNCEL - Türk Telekom Malatya İl Müdürü Ebubekir Ünver, Malatya Güncel Medya Grubu bünyesinde faaliyetlerini yürüten Atayurt Haber Televizyonu Genel Müdürü Funda Şahin'ne ziyarette bulundu.

 Türk Telekom Başmüdürü Ebubekir ÜNVER, operasyon müdürü Mesut KAÇMAZ, 2011 yılında internetten yayın hayatına başlayan Atayurt Televizyonu hakkında Atayurt Tv Genel Müdürü Funda Şahin'den televizyon ve çalışma şartları hakkında bilgiler aldı.

Telekom Başmüdürü ÜNVER, "Sizi yakından takip ediyoruz, Atayurt Televizyonu Genel Müdürü olduğunuzdan bu yana yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. İnternet Haberciliğinde Türkiye Genelinde hem haber, web tv ve şimdi de canlı yayın yaparak Malatya'nın internet üzerinden dünyaya açılan penceresi oldunuz. İnternet medyamız ile her ortamda çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. İnternet Haberciliğinin önemini çok iyi biliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

ŞAHİN, Türk Telekom Başmüdürü Ebubekir ÜNVER, operasyon müdürü Mesut KAÇMAZ'ın yoğun çalışmaları arasında vakit ayırarak yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederiz, "Malatya Güncel Yayın Grubu olarak internetin sunduğu hizmetlerin tümünden yararlanıyoruz. Malatya Telekom olarak iletişimin kesintisiz sağlanması Siz ve ekibinizin başarısı kamuoyunda takdirle karşılanıyor. Karşılıklı olarak sürdürdüğümüz hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Hemde bu güne kadar olduğu gibi mevcut sürecin içerisinde de verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber