Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Şubat 2015 - 23:15 Yorum: 0

Sizlerin desteği bizlere ışık tutuyor

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Serap Alagöz’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulundu.

Sizlerin desteği bizlere ışık tutuyor

MALATYA - Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Serap Alagöz’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulundu.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları 4.Olağan Kongresinde Kadın Kolları Başkanı seçilen Serap Alagöz ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sıcak ve Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Serap Alagöz’ü tebrik eden ve hayırlı olsun temennisinde bulunan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz ve ekibine çok güvendiğini, Kadın Kollarının bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmaların artarak devam edeceğini ve Yeşilyurt’ta kazanılan başarılarda Kadın kollarının çok büyük katkısı ve pay sahibi olduğunu söyledi.

AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz’de Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; “AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı olarak yaptığımız çalışmalarda sizlerin desteği bizlere ışık tutuyor. Partimizin Başarısı için hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Sayın Akçadağ Belediye Başkanımız Ali Kazgan ve Belediye Meclis üyelerimize Ziyaretinden dolayı Teşekkür ediyorum.” Dedi.

AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Teşkilatına yapılan ziyarette Belediye Başkanı Ali Kazgan’a, Belediye Meclis Üyeleri Demet Keleş, Arif Özcan Günay ve Ergün Doğan eşlik etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber