Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Mayıs 2016 - 16:38 Yorum: 0

Şizofreni Hastası Adam 5 Gündür Kayıp

Sultanbeyli'de yaşayan evli ve 6 çocuk babası şizofreni hastası 53 yaşındaki Cafer Akman'dan 5 gündür haber alamayan ailesinin kayıp başvurusunda bulunması...

Şizofreni Hastası Adam 5 Gündür Kayıp

Sultanbeyli'de yaşayan evli ve 6 çocuk babası şizofreni hastası 53 yaşındaki Cafer Akman'dan 5 gündür haber alamayan ailesinin kayıp başvurusunda bulunması üzerine Aydos Ormanları'nda arama ve kurtarma çalışması başlatıldı.

Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi'nde ailesiyle yaşadığı öğrenilen evli ve 6 çocuk babası 53 yaşındaki şizofreni hastası Cafer Akman'dan 5 gündür haber alınamıyor. Eşi Şeker Akman ve kardeşi Nedim Akman'ın emniyete kayıp başvurusunda bulunması üzerine gönüllü arama ve kurtarma ekipleri harekete geçti. İhbar üzerine AFAD, İBB Sivil Savunma Kurtarma Birliği, Mag-Ame, Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma ile İSMAK Motorize Arama Kurtarma ekipleri arama ve kurtarma çalışmalarına başladı. Yapılan planlama sonucunda Akman'ın yaşadığı evin Aydos Ormanlarına yakın olması nedeniyle ormanlık alana gidebileceği ihtimali göz önünde bulunduruldu. Öğle saatlerinde ormanlık alana gelen ekipler, kapsamlı olarak arama ve kurtarma çalışmaları başlattı. Şu ana kadar çalışmalardan herhangi bir sonuç alınamazken, ekiplerin arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber