Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 20 Haziran 2016 - 10:43 Yorum: 0

Skout, Türkiye’de Giderek Büyüyen Kitlesine Hizmet Vermek İçin Türkçe Kullanıma Sunuluyor

Yeni insanlarla tanışmanıza ve sosyal çevrenizi genişletmenize imkan tanıyan öncü küresel uygulama SKOUT, bugün artık Türkçe olarak kullanılabileceğini...

Skout, Türkiye’de Giderek Büyüyen Kitlesine Hizmet Vermek İçin Türkçe Kullanıma Sunuluyor

Yeni insanlarla tanışmanıza ve sosyal çevrenizi genişletmenize imkan tanıyan öncü küresel uygulama SKOUT, bugün artık Türkçe olarak kullanılabileceğini duyurdu.

Uygulamanın Türkiye'deki topluluğu, daha fazla insan yeni arkadaşlarla tanışmak için cep telefonlarını kullanarak son yıllarda giderek büyüdü. Geçtiğimiz iki yılda, Türkiye'de Skout kullanıcıları tarafından kurulan bağlantı sayısı yüzde 60'tan fazla arttı.

Uygulamanın kurucu ortağı ve CEO'su Christian Wiklund, "Uygulamamızın Türkçe olarak kullanılmaya başlamasıyla Türkiye'de daha fazla insanı birbirine bağlamayı umuyoruz" dedi.

Uygulama iOS ve Android cihazlarına ücretsiz olarak indirilebiliniyor. Uygulama, yakınınızdaki ilgi alanlarınızı paylaşan insanlarla tanışmanızı, yeni arkadaşlarla sohbet etmenizi, arkadaşlarınıza görsel hediyeler ve etiketler göndermenizi ve başka şehirlerdeki arkadaşlarınızla tanışmak için sanal olarak seyahat etmenizi sağlıyor. Kullanıcılar, uygulamanın "Seyahat" özelliğini kullanarak 2015'de 16 milyondan fazla seyahat gerçekleştirdi. Uygulamanın en yeni özelliği "İlgileniyor musun?', benzer ilgi alanları olan Skout kullanıcılarını hemen eşleştirmek için "İnsanlarla Tanışın" arama ayarlarını kullanıyor.

Uygulama topluluğu, 180'den fazla ülkeye yayılan milyonlarca kullanıcıdan oluşuyor. Uygulama Danca, İngilizce, Fransızca, Almanca, Macarca, Endonezce, İtalyanca, Japonca, Korece, Malayca, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, İsveççe, Tagalogca, Tayca, Geleneksel Çince, Türkçe ve Vietnamca olmak üzere 22 dilde kullanıma sunuldu.

Kullanıcılar, iOS veya Android için SKOUT'ı indirmek ya da çevrimiçi olarak kaydolmak isterse www.skout.com adresini ziyaret edebilir. Uygulama Facebook veTwitter'da da bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber