Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:33 Yorum: 0

Slovakların Kuşadası Aşkı

Kuşadası, Slovakya hamlesinin meyvelerini Haziran ayının başından itibaren toplamaya başlayacak.

Slovakların Kuşadası Aşkı

Kuşadası, Slovakya hamlesinin meyvelerini Haziran ayının başından itibaren toplamaya başlayacak.

Türkiye'nin önemli tur operatörlerinden Peninsula Turizm tarafından Türkiye'nin yurt dışındaki olumsuz algısını silmek amacıyla özel uçakla Kuşadası'na getirilen ve aralarında Slovakya'nın en büyük acentesi Hydrotour'un sahibi Mikulas Milko'nun da bulunduğu 180 Slovak turizmci ve gazeteciyi Ege Bölgesi'ndeki 4 günlük gezilerini tamamlayarak, Slovakya'ya döndü. Aynı zamanda Slovakya'nın Türkiye fahri konsolosu olan Peninsula Tour'un sahibi Tevfik Bağcı'nın girişimiyle Kuşadası'na gelen Slovak acenteciler ve gazeteciler, Kuşadası'ndan son derece önemli ve olumlu izlenimler edindi.

Özel uçakla Slovakya'dan gelen 180 acenteci ve gazeteciyi İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı ve Peninsula Tour Genel Müdürü Fahrettin Çiçek ile Peninsula Tour Operasyon Müdürü Mert Mustafa karşılaşmıştı. Çiçeklerle ve halk oyunları gösterileriyle hoş geldin denilen Slovak acenteci ve gazeteciler daha sonra otobüslerle Özdere'de 4 gün boyunca konaklayacakları Sunis Efes Royal Palace Resort Hotel'e götürüldü. 4 gün boyunca Sunis Efes Royal Palace Resort Hotel'de üst düzey şekilde ağırlanan ve son gece gala yemeği verilen Slovak acenteciler ve gazeteciler, bu süre zarfında Kuşadası çevresinde Efes Antik Kenti ve Meryemana Evi olmak üzere tüm tarihi ve doğal yerleri gezdi, Kuşadası'nın konaklama tesislerini, eğlence yerlerini, yeme-içme mekanlarını inceledi, Kuşadası çarşılarında bol bol alışveriş yaptı. Radyo ve televizyonlarda canlı yayınlara katılarak, Kuşadası ve Türkiye ile ilgili izlenimlerini anlatan gazeteciler, ayrıca röportajlar yaparak yayınlarını sürdürdü.

TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı ve Peninsula Tour Genel Müdürü Fahrettin Çiçek, Slovakya'dan gelen 180 kişilik acenteci ve gazeteci heyetinin 4 gün boyunca Kuşadası ve çevresinde gerçekleştirilen bilgilendirme gezilerine katıldığını ve bu çalışmanın Türkiye'nin ve bölgenin algısıyla ilgili önemli katkı sağladığını söyledi. Slovak basın ve acente grubunun Türkiye ile ilgili gerçekleri yakından görme fırsatı bulduğuna dikkati çeken Çiçek, " irketimizin sahibi ve aynı zamanda Slovakya'nın Türkiye Fahri Konsolosu olan Tevfik Bağcı'nın girişimiyle ve özel uçakla gerçekleştirilen bu geziye Slovakya'nın en büyük tur operatörü Hydrotour'un sahibi Mikulas Milko ile birlikte Slovakya'daki acentelerin sahipleri, temsilcileri veya üst düzey mensupları ile gazeteciler katıldı. Misafirlerimiz 4 gün boyunca Kuşadası v Özdere bölgesindeki tesislerimizi ve bölgemizdeki çekim merkezlerini yakından inceleme ve görme fırsatı buldu. Tüm izlenimleri pozitif. Türkiye ile ilgili son dönemde oluşan olumsuz algıyı yıktığımıza inanıyorum. Şu anda Slovakların dışında bir Amerikalı, bir Alman tur operatörü de bölgemizde info çalışması yapıyor. Yine 40 Bulgar acenteci grubu ile 4 ayrı 30'ar kişilik Ukraynalı acenteci grubu bilgilendirme çalışması yapıyor. Bundan sonrada çalışmalarımız bloggerlar ve sosyal medya fenomenleri ile sürdürmeyi planlıyoruz. Türkiye'de her şeyin yolunda olduğunu dış dünyaya yansıtmak zorundayız ve yansıtıyoruz" dedi.

Solavakya pazarındaki talep daralmasını bir nebze olsun hafifletmeye çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını kaydeden Fahrettin Çiçek, "Slovak basın temsilcileri ve acente temsilcilerinin Kuşadası programını tamamladık. Burada ulundukları süre içinde, tarihi ve doğal yerler ile birlikte programlarındaki tesisleri yakından görüp tanımak fırsatı buldular. Bu gezinin en önemli kısmı ise geziye katılan gazeteciler çalıştıkları radyo, televizyon ve gazetelerde, acente temsilcileri ise sosyal medyada ülkemizle ilgili düşüncelerini anında kendi ülkeleriyle paylaştılar. Gezinin 1. gününden itibaren Slovakya'da bölgemiz konuşulmaya başlandı. Bizler de eşlik eden basın mensuplarına düşüncelerimizi aktarma fırsatı bulduk. Slovakya'daki radyo ve televizyonlara canlı bağlantılar yapıldı, televizyon kanalları için programlar ve röportajlar gerçekleştirildi. Arıca, misafirlerimizi ağırlayan Sunis Efes Royal Palace otelinin sahipleri Namık ve Mehmet Ali Karamancı ve Bu yol Slovakya'da vitrine çıkacak olan Palm Wing otellerinin sahibi Tevfik bağcı ile röportajlar gereçekleştirdiler. Bölgemizde günlük yaşama dair son derece olumlu izlenimler edinerek, buradaki gezilerini tamamlandılar ve mutlu bir şekilde ülkelerine döndüler. Bu kadar büyük bir grubunun bölgemizin sorunsuz bir tatil beldesi olduğunu Slovak kamuoyuna yansıtıyor olması son derece önemli ve olumlu bir adımdır. Bu girişimin ardından Slovakya'da duraksayan talebin canlanacağını umut ediyoruz. Slovakya'dan Haziran başından itibaren 2 uçakla operasyonlar başlayacak. Umduğumuz gelişmeler olursa uçak sayısını 3 veya 4'e çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Slovakların Kuşadası Aşkı

Slovakların Kuşadası Aşkı

Slovakların Kuşadası Aşkı

Slovakların Kuşadası Aşkı

Slovakların Kuşadası Aşkı

Slovakların Kuşadası Aşkı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber