Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 18 Nisan 2022 - 14:48 Yorum: 0

SMMMO’ da ‘Mesleki Sorumluluk’ konuşuldu

Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nda (SMMMO) "Mesleki Sorumluluk" başlıklı panel düzenlendi.

SMMMO’ da ‘Mesleki Sorumluluk’ konuşuldu

Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nda (SMMMO) "Mesleki Sorumluluk" başlıklı panel düzenlendi.

Antalya SMMM Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, panelin açılış konuşmasında mesleki sıkıntıları anlatıp tüm dünya ile birlikte Türkiye'nin de zor günler geçirdiğini hatırlattı. 2020'nin Mart ayından başlayan ve yüz yılda bir gerçekleşen bir pandemi ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Çavdar " Dolayısıyla bu pandemi de onlarca meslektaşımızı ne yazık ki kaybettik. Onlara Allahtan rahmet ailelerine ise başsağlığı diliyorum. Bu pandemi sürecinde özellikle meslek örgütü olarak bizler yine ülkemize olan inancımız, güvenimiz ve işini takip ettiğimiz işverenlerimizin sorumluluklarını yerine getirilebilmesi adına ve onların yanında çalışan işçilerin emekçilerin özellikle kısa çalışma ödenekleri gibi sosyal güvenlik desteklerini zamanında alabilmeleri adına bu meslek örgütü çok ciddi emek sarf etti" diye konuştu.

Dünyada çok değişik gelişmeler yaşandığını ve ekonomik sıkıntının küresel olarak kendini gösterdiğini söyleyen Çavdar "Hemen kuzeyimizde Rusya -Ukrayna savaşı başladı. Bir an önce bu savaşın sona ermesini temenni ediyoruz. Savaşın gerekçesi ne olursa olsun savaşın tek bir kaybedeni var o da çocuklar, aileler daha doğrusu ulusun tamamı. Dolayısıyla bu savaş bizim uzağımızda gibi görünse de ekonomik anlamda sıkıntıya sebep olmayı sürdürecek" dedi.

Panele TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı İrfan Hüseyin Yıldız, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Doç. Dr. Kürşat Ersöz, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Kaplan, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi "Dr. Öğr. Üyesi Kürşat Karauz ile muhasebeci ve mali müşavirler katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber