Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 12 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Snowboard milli takımı sporcularından Rize'de gösteri

RİZE (AA) - Snowboard milli takımı sporcuları Rize'de snowboard yaptı, köylülerle birlikte Lazboard denedi.Bir içecek firmasından yapılan açıklamada, snowboard milli takımı üyeleri Berk...

Snowboard milli takımı sporcularından Rize'de gösteri

RİZE (AA) - Snowboard milli takımı sporcuları Rize'de snowboard yaptı, köylülerle birlikte Lazboard denedi.

Bir içecek firmasından yapılan açıklamada, snowboard milli takımı üyeleri Berk Mutlu ve Kerem Gürdal ile snowboard ve wakeboard eğitmeni Süleyman Atlı'nın katılımıyla, snowboardun doğum yeri olarak adlandırılan Rize'nin ikizdere ilçesine bağlı Meşeköy'de snowboard etkinliği yapıldığı ifade edildi.

Firmanın "Macera Peşinde" konulu çekimleri sırasında milli takım sporcularının yıllar önce keşfedilen ve halk arasında "Lazboard" olarak adlandırılan üzme tahtaları üzerinde kaymayı denediği vurgulanan açıklamada, sporcuların oldukça zorlandıklarını belirttikleri kaydedildi.

Köy sakinlerinin de snowboardu denediği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yüzyıllar önce keşfedilen ve halk arasında Lazboard olarak bilinen üzme tahtaları bugünkü anlamıyla snowboardun da atası sayılmaktadır. Sporcularımız petran macerasında hem snowboard yaptı, hem de köylülerle birlikte Petranboardu denedi. Sporcularımız Lazboard yaparken zorlanırken köylüler başarıyla kaymışlardır. Macera Peşinde, 3 sporcumuzun farklı ve alışılmadık snowboard noktalarındaki serüvenini bir yol hikayesi olarak anlatmaya devam edecektir. Uludağ’da başlayan macera, 20 Mart’ta noktalanacaktır."

ETİKETLER: Rize , Snowboard , lazboard
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber