Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 13:18 Yorum: 0

Şoförler Ve Temsilcileri Bu Açılışta Buluştu

Nüfusu ve yerleşim yerleri olarak her geçen gün hızla büyüyen Aydın'da nüfusa paralel olarak artan araçlara ve ulaşım ağı sektörüne hizmet verecek...

Şoförler Ve Temsilcileri Bu Açılışta Buluştu

Nüfusu ve yerleşim yerleri olarak her geçen gün hızla büyüyen Aydın'da nüfusa paralel olarak artan araçlara ve ulaşım ağı sektörüne hizmet verecek tam donanımlı özel servis açıldı. ASTİS Sanayi Sitesi'nde kurulan ve özellikle Iveco ve Otokar araçlarına hizmet verecek olan Özel Servis'in açılışı törenle gerçekleştirildi.

Aydın'da şehir içi ulaşımın sağlandığı araçların da daha kolay bakım ve servis hizmeti alabileceği özel servisin açılışına Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Şoförler Odası Genel Sekreteri Ahmet Engin, davetliler ve ulaşım ve taşıma sektöründe hizmet veren çok sayıda kişi katıldı.

İşletmenin kurucusu Hakan İldeş, Aydın'da Üçel Otomotiv olarak hizmetlerine İveco-Otokar Özel Servisi olarak devam edeceklerini belirterek, herek taşıma sektörüne hizmet veren kurum ve kuruluşlara gerekse şoförlere zaman kazandırmak istediklerini söyledi. İyi bir ekiple yola çıkarak özel servisi kurduklarını gerek personel, gerekse son sistem cihaz ve teknik ekipmanla en iyi hizmeti sunarken istihdam da sağladıklarını belirten Hakan İldaş, sektörde iddialı olduklarını belirtti.

Yeni açılan özel servisin hem işletenlere hem de faydalananlara hayırlı olmasını dileyen Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, ekonomik açıdan zor bir dönemin yaşandığı böylesi bir dönemde hem işyeri açıp hem de istihdam oluşturan Üçel Otomotiv sektörüne teşekkür ederek, "İnsanoğlu canını 3 kişiye teslim eder. Bunlar eşi, berberi ve şoförüdür. Bu da güvenle olur. Bizler hizmet verdiğimiz insanların güvenine layık olmak için hizmette kullandığımız araçların da en iyi şekilde bakımlı ve güvenli olması gerekir. Bu güven zinciri içerisinde elbette aracın bakımını yapan tamirci de dahildir. Ben bu işyerimizin Aydın'a uzun yıllar hizmet vermesini diliyorum" diyerek hayırlı olsun dileklerini sundu.

Daha sonra Üçel otomotiv törenle hizmete açıldı.

Şoförler Ve Temsilcileri Bu Açılışta Buluştu

Şoförler Ve Temsilcileri Bu Açılışta Buluştu

Şoförler Ve Temsilcileri Bu Açılışta Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber