Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Aralık 2019 - 13:58 Yorum: 0

Soğuk havaya aldırış etmeden bitiş çizgisine ulaşmak için koştular

Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Kozlu Sahil yolu üzerinde kros müsabakaları yapıldı.

Soğuk havaya aldırış etmeden bitiş çizgisine ulaşmak için koştular

Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Kozlu Sahil yolu üzerinde kros müsabakaları yapıldı. Onlarca sporcu soğuk havaya aldırış etmeden bitiş çizgisine ulaşmak için kıyasıya mücadele verdi.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Faaliyetleri kapsamından Gençler ve Yıldızlar Kros İl Birinciliği müsabakaları Kozlu Sahil Yolunda yapıldı. Müsabakalara merkez il ve ilçelerden onlarca sporcu katıldı. Kozlu Sahil Yolunda yapılan müsabakalar Gençler ve Yıldızlar olmak üzere 2 kategoride yapıldı.

Gençler Erkekler 5 bin metre, tır parkından başlarken, Yıldız Kızlar 2 bin metre yarışları ise Polis evi önünde koşuya katıldı. Öte yandan Genç Kızlar 3 bin metre ve Yıldız Kızlar 3 bin metre yarışlarında öğretmen evi önünde startı verildi.

Bir birinden heyecanlı ve nefes kesen yarışlar sahne olan kros yarışlarında sporcular birbirlerini geçebilmek için kıyasıya mücadele verdi. Bazı sporcular ise soğuk hava nedeniyle zaman zaman zorlansalar da parkuru tamamladı. Öte yandan herhangi bir sporcu yaralanmalarına karşı sporcuların arkasından ambulans ve polis ekipleri eşlik etti.

Yarışların sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Kategorilerinde dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında mücadele edecek.

Soğuk havaya aldırış etmeden bitiş çizgisine ulaşmak için koştular

Soğuk havaya aldırış etmeden bitiş çizgisine ulaşmak için koştular

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber