Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Aralık 2014 - 13:03 Yorum: 0

Söğüt'te "ceviz fidanı dikim" projesi

BİLECİK (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Söğüt ilçesinde ceviz fidanı dikimi gerçekleştirildi.İlçeye bağlı Oluklu köyünde, Kaymakam Mitat...

Söğüt'te 'ceviz fidanı dikim' projesi

BİLECİK (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Söğüt ilçesinde ceviz fidanı dikimi gerçekleştirildi.

İlçeye bağlı Oluklu köyünde, Kaymakam Mitat Gözen, Orman İşletme Müdürü Oktay Ayatay ve daire müdürleri ile köylülerin katıldığı törende, Akçapınar mevkisi eski karakol binası yanındaki yaklaşık 100 dönümlük araziye 2 bin 500 ceviz fidanı dikildi.

Orman vasfını kaybetmiş alanlarda ceviz ve badem bahçeleri kurma projesi kapsamında, fidanların 3 yıl boyunca bakımını üstlenen Orman İşletme Müdürlüğü, 3 yıl sonunda bahçeleri köylüye teslim edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber