Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mayıs 2020 - 15:33 Yorum: 0

Sokağa çıkan yaşlılar camiye koştu

Korona virüsü nedeniyle 65 yaş ve üstü vatandaşlara bugün saat 14.00 ile 20.00 arasında sokağa çıkma izni verilmesiyle birlikte evlerinden çıkan yaşlılar,...

Sokağa çıkan yaşlılar camiye koştu

Korona virüsü nedeniyle 65 yaş ve üstü vatandaşlara bugün saat 14.00 ile 20.00 arasında sokağa çıkma izni verilmesiyle birlikte evlerinden çıkan yaşlılar, Balıklıgöl'deki camilere akın etti.

Korona virüsü salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında yer alan 65 yaş ve üstü vatandaşlara bugün saat 14.00 ile 20.00 arasında sokağa çıkma izni verildi. Saatin gelmesiyle birlikte yaşlılar, zaman geçirmek ve namaz kılmak için Balıklıgöl'e akın etti. Balıklıgöl platosunda yer alan camilere giden yaşlılar, sosyal mesafe kuralına uyarak namaz kıldı. Balıklıgöl'de de gezen yaşlılar, balıklara yem atıp yürüyüş yaptı.

Uzun süredir evden çıkamadıkları için spor da yapamadıklarını söyleyen yaşlılar, 6 saatlik süre zarfında hem gezerek spor yapacaklarını hem de kişisel ihtiyaçlarını gidereceklerini belirttiler.

Sokağa çıkan yaşlılar camiye koştu

Sokağa çıkan yaşlılar camiye koştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber