Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Aralık 2020 - 20:48 Yorum: 0

Sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala İstanbul trafiğinde yoğunluk

Korona virüse karşı alınan önlemler çerçevesinde akşam saat 21.00'de başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala İstanbul trafiğinde...

Sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala İstanbul trafiğinde yoğunluk

Korona virüse karşı alınan önlemler çerçevesinde akşam saat 21.00'de başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala İstanbul trafiğinde oluşan yoğunluk drone ile havadan görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada ülke genelinde hafta içi saat 21.00 ile 05.00 arasında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağını duyurmuştu. Alınan kararın ardından 21.00'de başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala, İstanbul trafiğinde bazı noktalarda kısmi yoğunluk oluştu. Mega kentin trafik yoğunluğu ise drone ile havadan görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber