Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 01 Aralık 2020 - 15:03 Yorum: 0

Sokağa çıkma kısıtlamasında hastaneye böyle gidilebilecek

Özel Ümit Hastaneleri tarafından yapılan açıklamada; sokağa çıkma kısıtlaması olan zaman dilimlerinde hastaların sağlık hizmetine ulaşabilmesi için...

Sokağa çıkma kısıtlamasında hastaneye böyle gidilebilecek

Özel Ümit Hastaneleri tarafından yapılan açıklamada; sokağa çıkma kısıtlaması olan zaman dilimlerinde hastaların sağlık hizmetine ulaşabilmesi için hastane tarafından gönderilen randevu bilgilendirme mesajının gösterilmesinin yeterli olacağı belirtildi.

Hastane yetkililerince yapılan bilgilendirmede; "Sokağa çıkma kısıtlaması olan hafta sonu ve hafta içi tüm saatlerde, hastanemiz tarafından size gönderilen "Randevu Bilgilendirme Mesajı'nı görevlilere gösterip, herhangi bir yasal engelle karşılaşmadan hastanelerimize gelerek sağlık hizmetinizi alabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber