Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Asayiş 15 Ağustos 2020 - 12:18 Yorum: 0

Sokak düğününde ne sosyal mesafe ne de maske kuralına uyuldu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapılan bir sokak düğününde sosyal mesafe kuralına uymayan yabancı uyruklu gençlerin, yüzlerinde olması gereken maskeleri...

Sokak düğününde ne sosyal mesafe ne de maske kuralına uyuldu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapılan bir sokak düğününde sosyal mesafe kuralına uymayan yabancı uyruklu gençlerin, yüzlerinde olması gereken maskeleri ellerine alarak sallayıp oynaması salgına adete davetiye çıkardı. Omuzlara alınan bazı gençler de maskeleri ellerinde sallayarak eğlendi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de sokak düğününde eğlenen yabancı uyruklu gençler, devam eden korona virüs salgınının daha da yayılmasına adeta davetiye çıkardı. Düğünde Arapça müzikler çalan ve davul eşliğinde halay çeken gençler sosyal mesafe kurallarını da hiçe saydı. Omuzlara alınan bazı gençlerin de yüzlerinde olması gereken maskeleri ellerinde sallayarak oynaması salgının yayılmasına adeta davetiye çıkardı. Sağlık Bakanlığının Türkiye'de korona virüs rakamlarının en çok artış gösterdiğini açıkladığı Konya'da, sokak düğününde maske ve sosyal mesafe kurallarına uymayarak halay çekip oynayan gençler, mahalle sakinleri ile düğünü gören vatandaşların tepkisini çekti. Sokak düğünü saat 23.00 sıralarında gürültü şikayeti üzerine olay yerine giden polis ekiplerinin uyarısı üzerine sona erdirildi.

Sokak düğününde ne sosyal mesafe ne de maske kuralına uyuldu

Sokak düğününde ne sosyal mesafe ne de maske kuralına uyuldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber