Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Şubat 2020 - 16:23 Yorum: 0

Sokak hayvanları ahşap kulübelerde yaşayacak

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sayıları her geçen gün artan sokak hayvanlarının daha korunaklı şekilde yaşamaları için ahşap kulübeler yapılarak...

Sokak hayvanları ahşap kulübelerde yaşayacak

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sayıları her geçen gün artan sokak hayvanlarının daha korunaklı şekilde yaşamaları için ahşap kulübeler yapılarak şehrin çeşitli noktalarına konuşlandırılacak.

Bandırma'da kentteki sokak hayvanlarının güvenle barınmasını sağlamak amacıyla yeni kulübeler ve kedi evlerinin üretimine geçildi. Üretim aşamasının ardından kulübeler ve kedi evleri başta Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi bünyesine ve sokak hayvanlarının kentin faklı noktalarındaki beslenme alanlarına yerleştirilecek.

Yapımına başlanan yeni kulübeler, sokak hayvanlarının yağmurlu ve soğuk havalarda daha güvenli ve korunaklı bir şekilde barınmalarını sağlamak amacıyla üretildi. İlk etapta 50 adet köpek kulübesi ve 10 adette kedi evinin yapımı tamamlanırken ilerleyen aşamalarda ihtiyaç alanlarına göre yeni kulübelerin üretimine devam edilecek.

Sokak hayvanları ahşap kulübelerde yaşayacak

Sokak hayvanları ahşap kulübelerde yaşayacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber