Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 22 Eylül 2018 - 09:13 Yorum: 0

Sokak hayvanları için 10 yıldır çöpten ekmek topluyor

Mersin'in Anamur ilçesinde Şükrü Köymen İlkokulu'nun kantinini işleten 50 yaşındaki Önder Bülbül, 10 yıldır çöplere atılan ekmekleri toplayarak...

Sokak hayvanları için 10 yıldır çöpten ekmek topluyor

Mersin'in Anamur ilçesinde Şükrü Köymen İlkokulu'nun kantinini işleten 50 yaşındaki Önder Bülbül, 10 yıldır çöplere atılan ekmekleri toplayarak sokak hayvanlarına veriyor.

10 yıldan bu yana sokak hayvanları için çöpe atılan ekmekleri alıp sokak hayvanlarına verdiğini belirten 52 yaşındaki Önder Bülbül, hayvanların aç kalmalarını önlemek ve ekmek israfının önüne geçmek için böyle bir faaliyette bulunduğunu söyledi.

Çöp konteynerine "Çöpe ekmek atmayalım. Bir dilim ekmeğe muhtaç insan ve hayvanlarımız vardır" notu asarak sokak hayvanlarına karşı biraz daha duyarlı olunması gerektiğini belirten Bülbül, şunları söyledi:

"Çöpe ekmek atmayalım. Sokak hayvanları da bizler gibi can taşıyor. Özellikle kış aylarında yiyecek bulmada sıkıntı yaşayan hayvanların aç kalmalarını önlemek için çöpe atılan ekmekleri ve kantinden artan yemekleri alıp sokak hayvanlarına bırakıyorum. Kediler, köpekler ve kuşlar da her gün gelip karnını doyuruyor. Bu duyarlılığı tüm vatandaşlarımızdan bekliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber