Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Sokak hayvanları için afiş

Edirne Belediyesi ve Edirne Hayvanları Koruma Derneği, sokak hayvanlarının aç kalmasının önüne geçmek için afiş hazırladı

Sokak hayvanları için afiş

EDİRNE (AA) - Edirne Belediyesi ve Edirne Hayvanları Koruma Derneği, sokak hayvanlarının aç kalmasının önüne geçmek için afiş hazırladı.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye ve derneğin sokak hayvanları için yürüttüğü çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Hayvanların sokakta aç, susuz kalmaması için şehrin muhtelif  yerlerine yemek  kapları,  su  kapları yerleştiren belediye ekiplerinin, son olarak hazırladığı afişlerle farkındalık yaratmaya çalıştığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Edirne  Belediyesi ile  Edirne Hayvanları Koruma Derneği işbirliği sonucunda alınan kararla, sokak hayvanlarının aç kalmaması için vatandaşlarda farkındalık yaratmak amacıyla, 'Lütfen artan yemeklerinizi çöp konteynerlerinin yanına bırakınız' yazan afişler hazırlandı. Afişler, vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı."

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediyesinin sosyal sorumluluk  projelerinde, Türkiye’deki birçok ilden daha önde olduğunu belirtti.

Edirne Belediyesi olarak sadece insanoğlu için değil hayvanlar için de önemli sosyal projelere imza attıklarını dile getiren Tanrıkulu, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız çevrede, etrafımızdaki tüm canlılarla yaşarken,  sokak  hayvanlarını  yok  sayamayız.  Sokak hayvanlarının aç ve  susuz kalmaması ya da  bakımları  için  Edirne  Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağımız sürekli hizmet veriyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber