Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Nisan 2020 - 18:48 Yorum: 0

Sokak hayvanları için yem ve su bırakıldı

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü işbirliğinde korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle aç kalabilecek...

Sokak hayvanları için yem ve su bırakıldı

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü işbirliğinde korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle aç kalabilecek sokak hayvanları için kuru mama, yem ve su bırakıldı.

İçişleri Bakanlığı yayımladığı genelge doğrultusunda korona virüsü salgınından dolayı sosyal izolasyonun sağlanması çalışmaları sebebiyle, yiyecek bulmada zorlanacak sokak hayvanları için çalışma başlatıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ortaklığında sokak hayvanlarının barınmasından beslenmesine her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için kuru mama, yem ve su bırakıldı.

Sokak hayvanları için yem ve su bırakıldı

Sokak hayvanları için yem ve su bırakıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber