Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Nisan 2020 - 13:03 Yorum: 0

Sokak hayvanlarına düzenli mama ve su veriliyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler korona virüs salgını nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları...

Sokak hayvanlarına düzenli mama ve su veriliyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler korona virüs salgını nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için harekete geçerek, il genelinde belirlenen noktalara düzenli olarak mama ve su desteği sağlıyor.

Kısa sürede salgın haline dönüşen korona virüs, sadece insanların değil sokak hayvanlarının da hayatını olumsuz etkiledi. Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, salgın sebebiyle restoran ve kafetarya gibi işletmelerin kapanması ile yiyecek bulması zorlaşan sokak hayvanlarının yoğunlukta olduğu park, bahçe gibi yaşam alanlarına mama ve su dağıtımı çalışmalarını yoğunlaştırdı. Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarının aç kalmaması için il genelinde periyodik olarak yaptığı mama kaplarına da mama ve su takviyesi yaptı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, " Vatandaşlarımızın bu süreci en az etkiyle atlatması için gece gündüz çalışıyoruz. Veteriner işleri Müdürlüğümüz konuyla yakından ilgileniyor. Can dostlarımızın mama ve su ihtiyacı belediye ekiplerimizce sağlanıyor. Pandemi kapsamındaki yoğun çalışmalarımız arasında sevimli dostlarımızda yer alıyor" dedi.

Sokak hayvanlarına düzenli mama ve su veriliyor

Sokak hayvanlarına düzenli mama ve su veriliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber