Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Sokak hayvanlarına sıcak yuva

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Eylül ayında 128 sokak hayvanına yeni yuva buldu.

Sokak hayvanlarına sıcak yuva

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Eylül ayında 128 sokak hayvanına yeni yuva buldu. Merkezde ayrıca bir ay içinde bin 558 hayvana da tedavi uygulandı.

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Eylül ayı içerisinde 128 sokak hayvanına yeni yuva buldu. Merkezde ayrıca bir ay içerisinde bin 558 hayvana da tedavi uygulandı. Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına ara vermeden devam eden Çankaya Belediyesi, hizmet verdiği merkezlerinde, sokak hayvanlarına, bronchin ve kuduz aşılarını yapıyor. Merkezdeki veteriner hekimler, hayvanlara kısırlaştırma tedavisi de uyguluyor.

2015 yılının Şubat ayında başlattığı Şanslı Projeler ile birçok alanda farkındalık oluşturmaya çalışan Çankaya Belediyesi özellikle "Şanslının Şansı Olun" projesine ayrı önem veriyor. Sokak hayvanlarının sahiplenilmesi konusunda titiz çalışan Çankaya Belediyesi, proje başladığından bu yana 2 bin 312 hayvanı sahiplendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber