Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 26 Mayıs 2016 - 15:03 Yorum: 0

Sokak Lambaları Kontrol Amaçlı Gündüz Yanacak

Bursa'da 26 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında sokak lambaları kontrol amacıyla bazı yerlerde gündüz de yanacak.

Sokak Lambaları Kontrol Amaçlı Gündüz Yanacak

Bursa'da 26 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında sokak lambaları kontrol amacıyla bazı yerlerde gündüz de yanacak.

UEDAŞ aydınlatma tesislerinin ve ölçü devrelerinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 26 Mayıs - 3 Haziran tarihlerinde denetleneceğini bu süre içinde bazı günler gündüz saatlerinde armatürlerin devreye alınarak yanar halde tutulacağını duyurdu.

UEDAŞ, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde yapılacak olan aydınlatma denetimleri nedeniyle bir hafta boyunca bazı bölgelerde gündüz aydınlatma lambalarını açacak.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) 26 Mayıs-3 Haziran 2016 tarihleri arasında hizmet bölgesi olan dört ilde eş zamanlı olarak Bakanlık Aydınlatma Denetimleri nedeniyle bazı bölgelerde gündüz saatlerinde aydınlatma lambalarını kontrol amaçlı olarak devreye alacak. UEDAŞ'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Sorumluluk sahamızda gerçekleşen Bakanlık denetim çalışması nedeniyle aydınlatma kontrolü sırasında lambaların gündüz yakılmasını enerjinin boşa gittiği veya arıza kaynaklı şeklinde algılamasını istemeyiz. Bu nedenle yapılacak denetim faaliyetini müşterilerimizin bilgisine önemle sunarız" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber