Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Aralık 2017 - 16:28 Yorum: 0

Sokak ortasında güpegündüz çatışma: 5 yaralı

Kırıkkale'de yolcu taşıması meselesi yüzünden tartışan iki grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı.

Sokak ortasında güpegündüz çatışma: 5 yaralı

Kırıkkale'de yolcu taşıması meselesi yüzünden tartışan iki grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Kavgada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Yurtkur Caddesi'nin Kırıkkale-Ankara yolu üzerinden giriş mevkisinde gerçekleşti. Kırıkkale-Ankara arası kaçak olarak yolcu taşıdığı iddia edilen bir grup ile bir başka özel yolcu taşımacılığı yapan firmanın çalışanları arasında uzun zamandır süren tartışmanın büyümesi ile iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Saat 12.45'te öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu bölgede yaşanan çatışmada, iki gruptan O.G., C.Y., F.B., A.B., V.G. yaralandı. Yaşanan çatışmada çevrede bulunan insanlar zarar görmezken, seken mermilerden biri bir arabanın camına isabet etti.

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber