Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

Sokak ortasında kurşun yağdıran zanlı adliyeye sevk edildi

Kocaeli'de kendisine yaklaşık 600 bin TL borcu olan iki şahısa sokak ortasında kurşun yağdırarak bir kişinin ölümüne sebep olan emekli polis Enver Ş....

Sokak ortasında kurşun yağdıran zanlı adliyeye sevk edildi

Kocaeli'de kendisine yaklaşık 600 bin TL borcu olan iki şahısa sokak ortasında kurşun yağdırarak bir kişinin ölümüne sebep olan emekli polis Enver Ş. adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de dün öğle saatlerinde Enver Ş. isimli şahıs, kendisine yaklaşık 600 bin TL borcu olduğu olduğu iddia edilen Sezgin Maçka (48) ve yanındaki Adnan A. ile yürüyüş yolu üzerinde karşılaşmıştı. Burada tarafların tartışması üzerine emekli polis olduğu öğrenilen Enver Ş. üzerinde bulunan iki tabancayı çıkararak Sezgin Maçka ve Adnan A.'ın üzerine kurşun yağdırmıştı. Sokak ortasından yaşanan bu olayda vücuduna 4 mermi isabet eden Sezgin Maçka hayatını kaybetmiş, vücuduna 2 mermi isabet eden Adnan A. ise hastaneye kaldırılmıştı. Kocaeli İl Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından polis merkezine götürülerek ifadesi alınan Adnan Ş., polis merkezindeki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber