Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Aralık 2018 - 11:18 Yorum: 0

Sokak ortasındaki cinayetin sebebi alacak verecek meselesi çıktı

Gaziantep'te iş yerine gelen şahısla tartışan tesisatçının sokak ortasında sırtından vurularak öldürülmesiyle ilgili olayının sebebinin alacak verecek...

Sokak ortasındaki cinayetin sebebi alacak verecek meselesi çıktı

Gaziantep'te iş yerine gelen şahısla tartışan tesisatçının sokak ortasında sırtından vurularak öldürülmesiyle ilgili olayının sebebinin alacak verecek meselesi olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'in Çakmak Mahallesi Nizip Caddesi üzerinde 20 metre aralıklarla 2 ayrı iş yeri bulunan tesisatçı Abbas Y. (30), iş yerine gelen kimliği belirsiz bir şüpheli tarafından yaşadığı tartışmanın ardından sokak ortasında sırtından vurulmuştu. Diğer dükkanına koşarak gitmeye çalışan Abbas Y., 10 yaşındaki bir çocuğun gözü önünde yere yığılmış, bir süre sonra kaldırıldığı Ersin Arslan Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede ise olayın failinin A.A. olduğunu belirledi. Ölen Abbas Y.'nin amcası olan Ahmet Y.'nin katil zanlısı A.A.'dan borç para aldığı ve ödeyemediği ortaya çıktı. Ahmet Y.'nin borcunu ödeyememesi üzerine devreye ölen Abbas Y.'nin babası Zeki Y.'nin araya girdiği ve kardeşine ait bir evin satılığa çıkarıldığı belirlendi. Olay günü ise A.A.'nın, Ahmet Y.'den alacağı parayı tahsil edebilmek için Zeki Y.'nin iş yerine geldiği, iş yerinde bulunan Abbas Y.'den alacağını istediği ileri sürüldü. Abbas Y.'nin ise A.A.'ya ev satılacağını birkaç gün daha zaman vermesini istediği, A.A.'nın ise borcun çok geciktiğini söyleyerek istenilen zamanı veremeyeceğini söylemesi üzerine kavganın çıktığı iddia edildi.

Olayda ölen Abbas Y.'nin cenazesi yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edilirken, olayın ardından kayıplara karışan A.A.'yı arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber