Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Kültür 21 Temmuz 2014 - 12:58 Yorum: 0

Sokakta yaşayan hastaya devlet sahip çıktı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, sokakta bulunan 70 yaşındaki Özcan, tedavisinin ardından huzurevine yerleştirildi

Sokakta yaşayan hastaya devlet sahip çıktı

TEKİRDAĞ (AA) - SÜLEYMAN COŞKUN BOZYEL - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde sokakta yaşarken bulunan 70 yaşındaki Rafi Özcan'a devlet sahip çıktı.

İlçenin Yeşiltepe Mahallesi'ndeki bir kahvehane işletmecisi tarafından sokakta bulunarak metruk bir binaya yerleştirilen Özcan, durumdan haberdar olan yetkililerin talimatı üzerine ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine götürüldü. Özcan, tedavisinin ardından huzurevine yerleştirildi.

Çorlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Ali Cengiz Kalkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Özcan'ın hastanelerine geldiğinde durumunun çok kötü olduğunu, yaklaşık 2 ay boyunca tedavi edildiğini söyledi.

Yapılan tedavilere hastanın da yanıt verdiğini belirten Kalkan, şöyle konuştu:

''Rafi amca hastanemize ilk getirildiğinde çok kötü bir durumdaydı. Akciğer hastalığı ve sıvı elektrolit eksikliği ön tanılarıyla hastamız yatırıldı ve tedavisi başladı. Sosyal hizmet uzmanımız ve sağlık personelimle doktorlar kontrolünde sıkı bir tedavi süreci işlettik. Diğer rahatsızlıklarıyla, vücudundaki büyük sıvı akışkanlı yaraları da tedavi ederek kendisini sağlığına kavuşturduk."

Kalkan, Özcan'ın kontrollerinin süreceğini kaydetti.

 

-''Allah razı olsun''

 

Tedavisinin ardından Çorlu Huzurevine yerleştirilen Özcan da huzurevinde çok rahat olduğunu ve hayatının en güzel günlerini yaşadığını söyledi.

Kendisini kurtaran ve hayata geri dönmesine vesile olanlara minnettar olduğunu ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"Çok hastaydım. Hatta kendimi tanıyamayacak bir hale gelmiştim. Gençlerimiz, gazetecilere haber vermişler. Onlar da sağ olsun benimle ilgilendi. Daha sonra devletimiz yetişti yardıma ve beni geldi buradan aldı. Hastaneye götürüldüm. Birkaç ay tedavi edildi. Şimdi iyileştim çok mutlu ve huzurluyum. Çorlu Huzurevinde huzuru yeniden buldum. Beni kurtaranlardan Allah razı olsun.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber