Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ocak 2018 - 15:08 Yorum: 0

Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde Refik Karataş güven tazeledi

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde Refik Karataş güven tazeledi

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Mevcut Başkan Refik Karataş genel kurula rakipsiz girerken, yeniden başkanlığa seçildi.

Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Başkanı Nedim Saraç yaparken; Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın da katıldığı genel kurula, esnaf oda başkanları ve esnaf camiasının yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Esnafların gecesini gündüzüne katan bir camia olduğunu, kimilerinin ekmek parası için çalışırken, kimilerinin ise ekmek çıkaran insanlar olduğunu söyleyen Refik Karataş; var güçleri ile esnafların daha refah düzeye gelmesi için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Refik Karataş; 2017 yılında finansman sorunu yaşamadıklarını, Söke esnaf kefalet kooperatifinin Aydın ilinde birinci, Ege Bölgesi'nde ikinci kooperatif olduğunu belirterek; destek veren herkese çok teşekkür etti.

Faaliyet ve mali raporların ibra edildiği genel kurulda, yönetim kurulu da katılımcıların oy birliği ile ibra edildi. Genel kurulda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurullarının yılda bir kez yapılması yerine üç yılda bir yapılması maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

Tek liste ile gidilen seçimde Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kuruluna Refik Karataş, İbrahim Çallıoğlu, Hasan Hüseyin Gümüşkaya, Erkan Akbabalı ve Samet Can seçildi. Kooperatif denetim kurulunda Metin Mutafoğlu ve Hüseyin koşar yer alırken; bölge birliği temsilciliğine refik Karataş, Hasan Hüseyin Gümüşkaya ve Erkan Akbabalı seçilen isimler oldu.

Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde Refik Karataş güven tazeledi

Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde Refik Karataş güven tazeledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber