Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Aralık 2018 - 09:13 Yorum: 0

Söke Sazlıköy’de bir eve yıldırım düştü

Aydın'da etkili olan yağışlar sırasında Söke Sazlıköy Mahallesi'nde bir eve yıldırım düştü.

Söke Sazlıköy’de bir eve yıldırım düştü

Aydın'da etkili olan yağışlar sırasında Söke Sazlıköy Mahallesi'nde bir eve yıldırım düştü. Yıldırım düşen evde maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yıldırımın evin çatısındaki güneş enerjisine düşüp tavanı delerek evdeki elektronik malzemelere zarar verdiğini belirten Emrah Timur, evindeki tüm elektronik malzemelerin zarar gördüğünü söyledi.

Önceki gün öğlen saatlerinde evde otururken önce şiddetli bir gürültü duyduklarını ardından da televizyonun patladığını belirten Emrah Timur, "Bir anda ne olduğunu anlayamadık. Elektrikler gitti ve her taraftan kablo kukusu yayıldı. Evde elektrikle çalışan ne varsa zarar gördü. Canımıza bir şey gelmediğine şükrettik. Ancak evimizdeki elektronik eşyalar kullanılamaz hale geldi" dedi.

Söke Sazlıköy’de bir eve yıldırım düştü

Söke Sazlıköy’de bir eve yıldırım düştü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber