Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 18:28 Yorum: 0

Söke’de yapılandırma hakkında bilgilendirme yapıldı

6736 sayılı kanunla birlikte kamuya olan borçların yapılandırma süreci başladı.

Söke’de yapılandırma hakkında bilgilendirme yapıldı

6736 sayılı kanunla birlikte kamuya olan borçların yapılandırma süreci başladı. Kamu kurumları borç yapılandırma başvurularını kabule başlarken, yapılandırma süreci 31 Ekim tarihinde son bulacak.

Söke Ticaret Borsası konferans salonunda yapılan toplantıda 6736 sayılı kanun ve yapılandırmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda Orhan Ünlüeroğlugil, Akın Gencer Şentürk, Cem Kursev ve Bilal Motur konuşmacılar olarak yer aldılar.

Gerçekleşen toplantıda konuşmacılar; Kesinleşmiş ve Kesinleşmemiş Alacaklar, İhtilaflı Alacaklar, İnceleme Tarhiyat Safhasında Olan İşlemler, Matrah ve Vergi Arttırımı, İşletme Kayıtlarının Düzeltilmesi, Varlıkların Beyanı, "6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Rehberi " başlıkları hakkında bilgiler sundu.

Ticaret Borsası başta olmak üzere çeşitli odaların temsilcileri başta olmak üzere muhasebeci ve mali müşavirlerin katıldığı toplantı, soru ve cevap kısmı ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber