Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 14:38 Yorum: 0

Sökeli yazar Ali Sarayköylü “Şehrin İki Yüzü”nü Yazdı

Sökeli yazar Ali Sarayköylü'nün son romanı "Şehrin İki Yüzü" yayınlandı.

Sökeli yazar Ali Sarayköylü “Şehrin İki Yüzü”nü Yazdı

Sökeli yazar Ali Sarayköylü'nün son romanı "Şehrin İki Yüzü" yayınlandı.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında "Bu Şehrin İnsanları" adlı romanıyla okuyucuları ile buluşan yazar Ali Sarayköylü, birbirini tamamlayan üçlemenin ikinci kitabı olan "Şehrin İki Yüzü" ile bir kez daha okuyucularıyla buluştu. Kitabında Söke'nin dünü, bugünü ve yarınını akıcı bir şekilde kaleme alan yazar Ali Sarayköylü, kent insanının başından geçen olayları hikaye tadında sunuyor.

Kafasındaki Söke'yi anlatabilmek için üçlemenin gerekli olduğunu belirten yazar Ali Sarayköylü; "Üçlemenin son kitabı olan "Kendini Arayan Şehir" adlı kitabı hazırlamaya başladım. Umarım bitirmek ve okuyucularımızla buluşturmak nasip olur" dedi.

Sarayköylü bir kenti dünü v e bugünü ile anlatabilmenin kolay olmadığının altını çizerek, "Geçmişi geleceğe taşımanın yaşadığımız şehre karşı bir hemşerilik görevi olduğu inancı ile hareket ettim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber