Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Eylül 2018 - 16:13 Yorum: 0

SoloTürk’ten Başkan Çerçioğlu’na ziyaret

Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü kutlamaları kapsamında gösteri uçuşu yapacak olan SoloTürk ekibi Aydın Büyükşehir Belediye...

SoloTürk’ten Başkan Çerçioğlu’na ziyaret

Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü kutlamaları kapsamında gösteri uçuşu yapacak olan SoloTürk ekibi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar, Aydın'ın kurtuluşunun 96. yıldönümü için Aydın'da gösteri yapacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Türk Hava Kuvvetleri'nin güzide pilotlarını ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise ekibe uçuşlarında başarılar diledi. Başkan Çerçioğlu, kurtuluş gününde yapılacak olan gösteri için Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin davetini kabul eden pilotlara ve Türk Hava Kuvvetleri'ne teşekkür etti.

Başkan Çerçioğlu 7 Eylül Cuma günü Ilıcabaşı Ayter Alanı'nda gerçekleştirilecek olan SoloTürk gösterisine tüm vatandaşları davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber