Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 13:03 Yorum: 0

Soma caddeleri sıcak asfaltla buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Adnan Menderes Caddesi'nde sıcak asfalt çalışması yaptı.

Soma caddeleri sıcak asfaltla buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Adnan Menderes Caddesi'nde sıcak asfalt çalışması yaptı. 3 kilometrelik yolda yapılan asfalt çalışmasıyla birlikte Soma'nın önemli caddelerinden bir tanesi daha vatandaşların kullanımına açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı asfalt çalışması aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Soma ilçesi Adnan Menderes Caddesi'nde 3 kilometrelik yolda asfalt çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu "Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün'ün önderliğinde asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Bu kapsamda Soma ilçesinde Adnan Menderes Caddesi'nde 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Ağır tonajlı araçların kent içerisine girmeden bu yolu kullanarak ulaşımı sağlamaları sebebiyle cadde çok önemliydi. Biz de 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt yaparak vatandaşlarımızın kullanımına sunduk" dedi.

Soma için çok önemli bir caddeyi daha vatandaşlarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençoğlu, Soma, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile gelişmeye devam edeceğini ifade etti.

Soma caddeleri sıcak asfaltla buluştu

Soma caddeleri sıcak asfaltla buluştu

Soma caddeleri sıcak asfaltla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber