Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 17:08 Yorum: 0

Soma Maden Faciasında Ölen Ordulu Madenciler Anıldı

Manisa'nın Soma ilçesinde Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen ocakta 13 Mayıs 2014'te yaşanan faciada hayatını kaybeden 301 madencinin...

Soma Maden Faciasında Ölen Ordulu Madenciler Anıldı

Manisa'nın Soma ilçesinde Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen ocakta 13 Mayıs 2014'te yaşanan faciada hayatını kaybeden 301 madencinin arasında bulunan 4 Ordulu madenci anıldı.

Maden ocağındaki faciada hayatını kaybeden ve hepsi de Korgan ilçesinden olan Sadettin Yılmaz, Hüseyin Avkaş ve oğlu Ferhat Avkaş Soma Maden Şehitliği'nde, İsa Sadan ise memleketi Korgan'ın Yenipınar Mahallesi'nde mezarları başında anıldı.

Anma programına Korgan Kaymakamı Mustafa Ayvat, Yenipınar mahalle muhtarı Mustafa Açıcı, Yenipınar Camii Yaptırma Derneği Başkanı Selim Uzan, Yenipınar Camii İmamı Şenel Çimiç, maden şehidi İsa Sadan'ın babası Muhittin Sadan, ağabeyi Ümit Sadan ve ailesi katıldı.

Anma törenin ardından bir açıklama yapan baba Muhittin Sadan, aradan geçen iki yılda olayla ilgisi olan kişilerin serbest kalmasının ve mahkeme sürecinin uzamasının kendilerini derinden yaraladığını ve acılarının tazelendiğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber