Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:24 Yorum: 0

Soma’da abone sayısı hızla artıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'nin bir televizyon kanalında "Soma Bölgesel Isıtma Sistemi'ne fiyat...

Soma’da abone sayısı hızla artıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'nin bir televizyon kanalında "Soma Bölgesel Isıtma Sistemi'ne fiyat yüksekliğinden dolayı kimse abone olmuyor" açıklamasına cevap verdi. Başkan Ergün, "İlk devraldığımızda yaklaşık 225 abone vardı. Şu anda 5 bine geldik. Yılbaşına kadar da hedefimiz 8 bin abone. Bu eski hat üzerinden. Yeni yapılan yatırımlarla bu sayıyı ikiye katlarız diye düşünüyorum." dedi.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Zeybek ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Yoğun programı arasında kendilerine zaman ayırmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Soma'da gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle de teşekkür etti. Bölgesel ısıtma Sistemi'nde çalışmaların hızlı ilerlediğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, "Benim bir açıklamam vardı. Turgutalp'e ne zaman gelir denildiğinde benim torunlar belki görür demiştim. Ben göreceğim demek ki" ifadelerini kullandı.

"Abone sayısı 5 bine geldi"

Bölgesel Isıtma Sistemi kapsamında Soma'ya 50 milyon liralık yatırımın yapıldığının altını çizen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de "Orada insan sağlığıyla ilgili 1. Derecede hava kirliliği söz konusu. Bu kapsamda 2 tane daha yeni ihale yapıldı. Tabi orada biraz anti propaganda yapıldı, hala da yapılıyor. Bunları doğal karşılıyoruz artık ne diyelim. Geçtiğimiz hafta sağ olsun Başkan Manisa'da televizyona gelmiş. Isıtma sistemine kimse abone olmuyor, yüksek fiyatlar var, tepkiler var demiş. İlk devraldığımızda yaklaşık 225 kişiydi. Şu anda 5 bine geldik. Yılbaşına kadar da hedefimiz 8 bin abone. Bu eski hat üzerinden. Yeni yapılan yatırımlarla bu sayıyı ikiye katlarız diye düşünüyorum. Son geldiğimde de belli caddeleri gezmiştim. Çalışmaları yapılan yerlerin hemen arkasından yol çalışmalarıyla her şeyiyle güzel oluyor. Bu noktada vatandaşlar için de ödeme kolaylığı için taksitlendirme meclis kararı ile sağlandı" dedi.

"Atatürk Bulvarı'nda proje bitti"

Soma'ya kazandırılacak yeni projelerden de bahseden Başkan Ergün, "Atatürk Bulvarı'nın projeleri bitti ve ihalesine çıkıyoruz. 2 kilometrenin üzerinde bir yer. Çok güzel bir prestij caddesi olarak ilçemize kazandırmak istiyoruz" diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaretin sonunda İmar ve Yapı Derneği'nin Büyükşehir Belediyeleri arasında yaptığı 2015 yılı bütçe performans değerlendirmesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin birinci olduğunu belirterek, araştırmanın yer aldığı dergiyi konuklarına verdi.

Soma’da abone sayısı hızla artıyor

Soma’da abone sayısı hızla artıyor

Soma’da abone sayısı hızla artıyor

Soma’da abone sayısı hızla artıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber